Vpřed směle soudruzi spějme…

Je páteční dopoledne, jsem doma u PC, píši blog, místo toho abych řádil na komunitě. Byl jsem včera u lékaře.

Je páteční dopoledne, jsem doma u PC, píši blog, místo toho abych řádil na komunitě. Byl jsem včera u lékaře. Doktorka mě vyslechla, vzala na vědomí, že bych v pondělí šel do blázince a napsala mi kontrolu na středu. Abych prý nechvátal. Nehádal jsem se. S lékaři se nehádám. Ani je nepomlouvám kvůli léčebným metodám. Sám za sebe si myslím, tedy ty co jsem poznal, že většinou vědí, co říkají i proč to říkají. Nijak zvlášť jsem nikdy na jejich jednání nedoplatil, naopak, byl-li jsem poslušný, vydělal jsem.

Čekám na dopravce, který by mi měl dovézt kancelářskou židli, kterou jsem si objednal. Ta stará, už je vážně stará, dostal jsem ji před dvanácti lety, a to už byla stará. Byla z jedné rušené kanceláře. Pak mě Justýna přesvědčila abych koupil, novou, lepší. Jenže lepší nebyla. Vydržela jen asi pět let. Tu starou jsem používal v blázinci. Podobnou, ke které mě přesvědčila Justýna, jsem objednal i dnes. Jenže jak už jsem psal onehdy. Kapitalismus má tu výhodu, že co před pěti šesti lety stálo 5000Kč, stojí dnes 2000Kč. Tedy u spotřebního zboží platí tahle poučka. Před sedmi lety jsem za monitor a židli dal celkem 15 000Kč, Teď v průběhu dvou týdnů, za to samé, 3500Kč. To jen tak na okraj pro socialistické blouznivce. Aby, až zase ten socialismus vybudují a budou kupovat roky, (pokud se podaří socanům nespustit nehoráznou inflaci,) za neměnné ceny. Pevné.

Už se „těším” na ten vítězný socialismus, který si soudruzi z ČSSD společně s komunisty plus bruselská administrativa, plánují. Dělnická třída převezme moc, rozdělí, vše, co rozdělit lze, všichni budou stejně chudí, montérky a ojetá auta si nebudou závidět. Budeme zpívat uvědomělé písně, číst socialistickou realistickou literaturu, založíme svaz internetových blogerů, kde budou registrovaní blogeři, kteří, když budou chtít publikovat, budou skládat slib rodné straně a momentálnímu vůdci strany.Kvalifikační zkoušky budou samozřejmost, aby bylo jasné, že Evropu si soudruzi nějakými neuvědomělými příspěvky rozvracet nedáme.

Povinně se budeme uklánět směrem nikoliv k Mekce, ale směrem k Bruselu k EK, novodobé UV. To si soudruzi nenechají líbit, aby nějaké jiné náboženství, než to jejich mělo prioritu. Soudruzi se dokázali vypořádat s křesťanstvím, dokáží to samé v Evropě i s Islámem. Že to není možné? Ale je, v mnoha zemích světa a v polovině Evropy, Asie už tohle aplikovali, úspěšně. Můžete se těšit se mnou. Já už vím, co v takovém případě dělat,, jak se chovat, mladí se to budou učit, ti schopní, tedy všeho schopní se to naučí rychle, zbytek bude držet hubu a krok a budou dělat zásoby na zle časy, zásoby nejrůznějšího spotřebního zboží. Nejen banánů, pomerančů a vložek. Ty s křidélky budou jen v Tuzexu.

Tak, zatím kapitalismus alespoň částečně funguje, židli mi dovezli, tedy jdu vybalovat. A zároveň se duševně připravovat na ten čas, kdy zelení budou držet hubu a krok, protože všechno bude v naprostém pořádku, budeme vyrábět elektřinu těmi „nejmodernějšími způsoby,” možná vyhrabeme na severu Čech ještě jednu jámu, podobnou té mostecké, uhelné elektrárny plus Temelín a další, pojedou na plné pecky a všichni budu vědět, že tohle je ta správná věc. Jen ať si pak zkusí někdo jen ceknout. Jak říkával Fidel. „Socialismus, nebo smrt.” Ovšem, ta smrt je zřejmě někdy milosrdnější.